BIER- EN SPIJSAVOND SAMEN MET MITRA BAARN

ER GAAT EEN CULINAIRE (BIER)WERELD VOOR U OPEN!

Kom culinair genieten van een bijzondere bier-/spijsavond bij
Polderrestaurant De Haven van Eemnes

Dinsdag 13 november – aanvang 18.00 uur

Culinair genieten en bier gaat dat samen?
Ja, dat gaat heel goed samen.

Samen met bier-specialist Peter Delsing, gaat u vier zeer bijzondere herfstbieren ontdekken, die een perfecte smaakcombinatie vormen met de heerlijkste gerechten van Polderrestaurant De Haven van Eemnes.

Denk aan bieren met de aansprekende namen:
Gijle Bock, Texels Bock, Barbar Bok en Eem Potig.

Schrijf u nu in voor deze unieke avond, via
info@dehavenvaneemnes.nl,
035 542 15 19
of via Mitra Baarn (Peter Delsing)

Herfst(bier)menu

Gijle Bock
Romige soep van bospaddestoelen
*****
Texels Bock
Rundercarpaccio, pesto,
rucola en oude kaas
*****
Barbar Bok
Langzaam in Barbar Bok bier
gegaard kalfsvlees,
stamppot hutspot
*****
Eem Potig
Chocoladereep met vulling van
notencaramel, koffiebonen roomijs

4-gangen diner
incl. 4 verschillende Bieren
40 euro per persoon