DESEMENZO

zuurdesem-enzo-1200x480ONS VERHAAL

Bij Desemenzo bakken we brood op basis van onze eigen desemculturen. Edwin Klaasen, ook bekend als #bakkertjezelf, richtte in 2007 Desemenzo op. Zijn enthousiasme, gedrevenheid en trots voor het bakkersvak vormen de kernwaarden van Desemenzo. In onze ogen weerspiegelt desembrood de puurheid van het echte bakken. Het vraagt tijd, gevoel en kennis en dat zie je terug in onze manier van werken.

DESEMENZO BAKKERIJ WINT DUURZAAMHEIDSPRIJS

Onze bakkerij ‘Brood van Nu’ heeft de Duurzaamheidsprijs Bollenstreek 2015 gewonnen. En daar zijn we supertrots op.

Bakkerij ‘Brood van Nu’ werkt uitsluitend met zuivere grondstoffen en levert dagelijkse verse producten, die op een doordachte manier zijn gemaakt en in de beste omstandigheden.

Eén derde van ons team bestaat uit mensen met een beperking omdat we het belangrijk vinden om hen een kans te bieden op de arbeidsmarkt. ‘Brood van Nu’ geeft met haar broodproducten idealen door aan lokale ondernemers. Zo wordt duurzaamheid verder gedeeld.