Driessen Food

ronald met koeien buiten

Ready For Fresh

Driessen Food levert vlees, wild , gevogelte , vis, agf (aardappelen, groenten, fruit) en zuivel aan de gastronomie. Sinds 1899 is deze familie Driessen “specialist in vers”. Wat toentertijd begon met wild- en gevogelte, is sinds de jaren 80 verder uitgegroeid. Ronald en Christiaan Driessen zijn inmiddels de vierde generatie die leiding geven aan het bedrijf met locaties in Bunnik en Utrecht.

Een aanzienlijk deel van het assortiment komt van dichtbij. De vraag naar regionale- en ook meer milieu- of diervriendelijke producten is immers alleen maar toegenomen . Het zijn veelal de relatief kleinere producenten die goed aan die vraag kunnen voldoen. Van Polderscharrelhoen, Veluwse eend en Keten Duurzaam Varken tot aan duurzaam gevangen Noordzee vis, de groenten van Willem&Drees en de boerderijzuivel van den Eelder. En niet te vergeten het wild, een beter stukje scharrelvlees is er immers niet te verkrijgen.