Hoeve Ravenstein

Hoeve-Ravenstein

Over Hoeve Ravenstein:

Op landgoed Groeneveld, midden in de Baarnse bossen vindt u Hoeve Ravenstein. Deze hoeve is sinds 1766 onlosmakelijk met het landgoed Groeneveld verbonden.  De familie Tupker, bestaande uit Jan, Gerda en hun kinderen Jeroen, Saskia en Esther runnen hier een bijzonder familiebedrijf.

Ruim dertig jaar geleden zijn wij als hobby begonnen met het houden van Belgische Witblauwe koeien. Ons uitgangspunt is hierbij: het houden van koeien op een natuur- en diervriendelijke manier met respect voor de natuur en leefomgeving en bovenal met oog voor volgende generaties.

Op Hoeve Ravenstein is veel te doen. De voormalige koeienstal is omgebouwd tot een  moderne boerderijwinkel met een groot aanbod aan biologische, streekgebonden en glutenvrije producten. Ook is er op Hoeve Ravenstein de mogelijkheid om te genieten van de rust, ruimte, natuur en het boerenleven. Neem een kijkje in de groente- en bloementuin, waar verse groenten van het seizoen groeien. In de groente tuin worden groentes, kruiden en bloemen uit het seizoen geoogst. Deze producten worden op een natuurlijke manier verbouwd zonder hulpmiddelen en toevoegingen, maar zoals de natuur het bedoeld heeft. Hierdoor worden ze sterker en bevatten ze extra veel smaak!

In het seizoen kunt u uw eigen boeket bloemen en verse kruiden plukken. ’s Zomers ziet u de koeien op de landerijen om de Hoeve grazen en in de wintermaanden ziet u hen in onze natuur- en diervriendelijke vee stalling

Wij verwelkomen u graag op Hoeve Ravenstein

Familie Tupker