Lokale leveranciers

Hoeve Ravenstein

Op landgoed Groeneveld, midden in de Baarnse bossen vindt u Hoeve Ravenstein. Deze hoeve is sinds 1766 onlosmakelijk met het landgoed Groeneveld verbonden. De familie Tupker, bestaande uit Jan, Gerda en hun kinderen Jeroen, Saskia en Esther runnen hier een bijzonder familiebedrijf.

Lees verder

Smaragd Wijnen

Natuurlijke wijn Eigenlijk al vanaf het moment dat ik als sommelier werkte, heb ik me altijd gefocust op natuurlijke wijnen. Biologisch en biodynamisch dus. Het was dan ook niet meer dan logisch dat ik me met Smaragd Wijnen uitsluitend ging richten op wijnen van deze aard. Inmiddels heb ik een…

Lees verder
Driessen Food - lokale leverancier Polderrestaurant De Haven van Eemnes

Driessen Food

Driessen Food levert vlees, wild , gevogelte , vis, agf (aardappelen, groenten, fruit) en zuivel aan de gastronomie. Sinds 1899 is deze familie Driessen “specialist in vers”. Wat toentertijd begon met wild- en gevogelte, is sinds de jaren 80 verder uitgegroeid. Ronald en Christiaan Driessen zijn inmiddels de vierde generatie…

Lees verder

De Smaak van Echt

Wij zijn natuurliefhebber in hart en nieren en delen onze passie en kennis graag. Door de essentie van De Smaak van Echt te laten zien en te laten voelen, proeven en delen in al het moois wat de natuur ons te bieden heeft. Voor De Smaak van Echt is een…

Lees verder

Bierbrouwerij De Eem

De bieren van brouwerij de Eem bevatten zowel zoete als bittere smaakcomponenten, aangevuld met een fruitig aroma, die we extraheren uit de hop en de gist.

Lees verder

Min zeven ijs & Patisserie

Min Zeven IJs & Patisserie is gespecialiseerd in het verzorgen van de patisserie met de grootse zorg en vakbekwaamheid die in het vak is vereist.

Lees verder

Vishandel Bunschoten in Huizen

Vishandel Bunschoten is zelf verantwoordelijk voor de verwerking van de visproducten. Het vakbekwame team houdt van het moment van binnenkomst tot het moment van aflevering alles nauwkeurig in de peiling om een gezond en veilig product af te leveren.

Lees verder

Aardappelhandel Hilhorst

Omdat wij aardappels rechtstreeks bij de boer kopen is de kwaliteit beter gecontroleerd. Maar ook mijn grossier weet dat wij alleen met het beste genoegen neem. Dat is de kracht van mijn bedrijf aardappelhandel Hilhorst. Kwaliteit, kwaliteit en nog eens kwaliteit

Lees verder

De Kaasschuur Eemnes

Uit Nederland hebben wij tien tot vijftien soorten boerenkaas (specialiteit), magere en vette kazen, komijnekaas en geitenkaas. Alles van onze eigen leveranciers.

Lees verder

DESEMENZO

Bij Desemenzo bakken we brood op basis van onze eigen desemculturen. Edwin Klaasen, ook bekend als #bakkertjezelf, richtte in 2007 Desemenzo op.

Lees verder