Restaurant en Terras

Ons restaurant

Geen dag is hetzelfde in en rond ons restaurant. Omdat u ruim uitzicht heeft over de weilanden, de polder en de haven ziet u het weerbeeld voor uw ogen veranderen. En als de zon schijnt geniet u dubbelop op ons prachtige terras. Al dan niet beschermd door onze parasols.

Zo dicht bij de natuur is het optimaal genieten van onze lunch- en dinergerechten. Nagenoeg alle ingrediënten komen vers uit de de Eemnesserpolder waar ons restaurant middenin staat.

Genieten op het terras

Of u nu met de auto, de fiets of de benenwagen komt, bij Polderrestaurant De Haven van Eemnes begeeft u zich letterlijk op een hoger niveau. Zittend op ons geweldige terras kijkt u uit over het landschap van de Eemnesserpolder met aan de ene kant uitgestrekte weilanden en aan andere kant de haven.

Door het wijde uitzicht voelt u zich deelgenoot van moeder natuur. Neem alleen al de luchten met hun wolkenpracht die geen seconde hetzelfde zijn.

Geniet naast het buiten zijn ook van de stilte. Misschien hoort u een flart van een gesprek van andere gasten of een koe die van zich laat horen.

U kunt zich voorstellen dat dit de unieke plek is om te lunchen en te dineren. Natuurlijk bent u ook van harte welkom voor een kop koffie of thee met een heerlijk stuk huisgemaakte taart. Of geniet van een mooi glas wijn met een hapje.

Ook voor uw zakelijke afspraken

De Haven van Eemnes staat bekend als dé perfecte locatie voor een zakelijke lunch of diner. Ons restaurant is uitstekend bereikbaar en ligt vlakbij de A1. U parkeert kosteloos bij ons voor de deur.

Wilt u uw afspraak combineren met een presentatie van of door uw bedrijf? Dat kan ook. Alle moderne presentatiemiddelen hebben wij voorhanden. En door de unieke ligging van ons restaurant wordt het voor u ‘business as unusual’.