VIER TWEEDE KERSTDAG IN DE EEMPOLDER

VIER TWEEDE KERSTDAG IN DE EEMPOLDER

Een betoverend mooie eempolder, een feestelijk verlicht restaurant, een knisperend vuurtje.

De kerstdagen zijn momenten waar een sfeervol kerstdiner niet aan mag ontbreken.
Een bijzondere viering met vrienden, familie en geliefden.

Op tweede Kerstdag laat Peter Dircksens en zijn brigade u genieten van een heerlijk Kerstmenu met ingrediënten van dit seizoen.

Uw gastvrouw Stefanie verzorgt voor u deze avond een bijpassend wijnarrangement.

Mocht u een vegetarische tafelgenoot hebben, dan hebben wij deze avond ook nog een alternatief menu.

Samen met de gastvrijheid en de heerlijke gerechten van Polderrestaurant De Haven van Eemnes is het puur genieten.

Wij kijken uit naar uw komst!

Stefanie en Peter Dircksens
Polderrestaurant De Haven van Eemnes

Gelieve vooraf te reserveren.

Kerstdiner

amuse
feestelijk verrassingshapje
*****
voor
steak tartaar rund | gepofte kappertjes | piccalilly sorbetijs
&
zalmtartaar | avocado | mierikswortel saus
&
tartaar van biet | appel | geitenkaas
*****
tussen
gebakken kabeljauwfilet | venkel | dragonsaus
*****
hoofd
hertenbiefstuk | portsaus | wintergroente | aardappeltaart
*****
kaas
Oudwijker | PX stroop | krokant vijgenbrood
*****
na
kaneelmousse | stoofpeer
&
mandarijnbavarois | witte chocolade
&
noten karameltaart | crème fraîche ijs

62,50 euro per persoon

Reserveer nu
via info@dehavenvaneemnes.nl
of
via 035 542 15 19.