Zakelijk

vergaderen

Zakelijk in de Polder

Standaard ruimtes voor uw zakelijke bijeenkomsten zijn er al genoeg. Daarom biedt Polderrestaurant De Haven van Eemnes u het onderscheidend alternatief.

Inspirerende locatie:

Een authentieke rustiek gelegen locatie midden in het natuurgebied van de Eemnesserpolder. U bevindt zich letterlijk op een hoger niveau, uitkijkend over de haven, het weidse uitzicht over de weilanden en de polder. Treed buiten uw muren en uit de routine van alledag en laat ons u verrassen. Dat werkt inspirerend.

Geschikt voor:

  • uw eigen invulling
  • uw vergadering
  • uw bedrijfsfeest
  • uw receptie
  • uw presentatie
  • uw training
  • uw coaching

Als u al precies weet hoe uw evenement eruit moet zien, dan verzorgen wij deze graag voor u. Heeft u behoefte aan een frisse blik, inspiratie of advies dan helpen wij u graag.

Uw evenement:

Elk zakelijk evenement heeft zijn eigen doel waar een eigen indeling aan vast zit. Door de gescheiden ruimtes binnen ons restaurant en de diverse opstellingsmogelijkheden is veel bij ons mogelijk. Wij kunnen u ook een aparte ruimte bieden waar diverse opstellingen mogelijk zijn. Door de flexibele opstelling is onze locatie ook uitermate geschikt voor kleinere gezelschappen.

Uw gasten:

Onze locatie staat garant voor een warme ambiance en unieke ervaring voor uw gasten.  Eenvoudig of uitgebreid, geheel naar uw keuze kunnen wij de culinaire aankleding van uw evenement verzorgen. Ook speciale arrangementen behoren tot de mogelijkheden.

Exclusief voor u:

Wilt u een besloten feest of evenement organiseren? Dan stellen wij onze locatie exclusief voor u beschikbaar om uw gasten een onvergetelijke beleving te bezorgen.

Geïnteresseerd?

Neem vrijblijvend contact met ons op om de locatie te bezichtigen en de mogelijkheden persoonlijk  te bespreken.  Wij denken graag met u mee om tot de juiste invulling te komen die het beste aansluit bij uw verwachting en wensen.

Stefanie & Peter